Aanmelden als nieuwe klant van PPC

Door middel van dit formulier kunt u zich inschrijven als nieuwe klant van PPC. Vul hieronder uw gegevens in en voeg een recent inschrijfbewijs van de Kamer van Koophandel toe. Na ontvangst van uw aanmelding controleren wij uw gegevens. Na acceptatie van uw inschrijving worden uw gegevens verwerkt in onze administratie. Zodra dit gebeurd is ontvangt u van ons een welkomstmail met uitleg over bestellen bij PPC. Vanaf dat moment kunt u bestellingen bij ons plaatsen en staan onze medewerkers voor u klaar om u zo goed mogelijk te ondersteunen met onze producten, kennis en service.

Bestellen kan gemakkelijk en snel in onze webshop, via onze afdeling Verkoop of in een van onze afhaalvestigingen in Amsterdam, Den Haag, Eindhoven en Wijk bij Duurstede. PPC levert uitsluitend aan specialisten in de vloerenbranche; inschrijving is alleen mogelijk voor bedrijven en instellingen die zijn ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Gegevens

  • Hier kunt u eventueel aanvullende opmerkingen plaatsen

    Om ingeschreven te kunnen worden, hebben wij een recent inschrijfbewijs van de Kamer van Koophandel nodig. Deze kunt u hier uploaden.

* Verplichte velden

 

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen