Artikel 1 tot 5 van 203 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Als groothandel steekt PPC veel energie in het ondersteunen van de dealers van vloerenmerken als Douwes Dekker®, Hollandsche Vloeren®, BOEN® en Bauwerk Parkett. Van vrijdag 8 december tot en met maandag 11 december staat Bauwerk Parkett vol in de aandacht. Dan vindt namelijk de Masters of LXRY plaats in Amsterdam RAI! Dit toonaangevende evenement richt zich volledig op het hoogste marktsegment, waar deze exclusieve vloeren uiterst geschikt voor zijn. Met de schoonheid en uitstraling van écht hout is Bauwerk Parkett een natuurproduct om tientallen jaren plezier van te hebben. Dit Zwitserse kwaliteitsparket is verkrijgbaar in meer dan 400 verschillende kleuren, afwerkingen en formaten. Een collectie met een ongekende creatieve diversiteit en individualiteit. Ook zijn vloerverwarming en –koeling geen enkel probleem. Bauwerk Parkett is uitsluitend te koop bij geselecteerde parketspecialisten, te vinden via www.bauwerk.nl.

Geplaatst in Evenementen door ppc

PPC heeft per direct 15 -3-strooks parketvloeren van BOEN uit voorraad leverbaar. Dit is de klassieker onder de parketvloeren, met een levendige en afwisselende look. De vloer is naast eiken, met diverse kleurafwerkingen, ook beschikbaar in onder andere merbau, essen, walnoot en beuken. De afmeting van de plank is 21,5 x 220 cm, met een toplaag van 3,5 mm. De hardhouten planken zijn voorzien van BOEN Clic & X-press, wat het leggen van de vloer vereenvoudigt en versnelt.
De vloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en is zeer geschikt voor vloerverwarming!

Geplaatst in Nieuwe artikelen door PPC

Ruim 250 mensen hebben de afgelopen maanden trainingen gevolgd bij Plinten en Profielen Centrale. De trainingskalender in het najaar bevatte maar liefst 8 trainingen, verdeeld over 12 data. RIGO, Dr. Schutz, Thomsit, Stauf, Vesting, ze maakten het allemaal mogelijk gratis deel te nemen. Ook de Cemcolori training was weer gewild. De deelnemers maakten 10 persoonlijke monsterborden bij, een verrijking voor de showroom!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Het is overduidelijk wintertijd, het is nog zo donker als je begint met werken! Met een beetje geluk vang je nog wat licht van buiten maar echt goed licht mis je deze dagen. Voldoende licht werkt fijner, efficiënter en veiliger, maar het is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Neem daarom altijd een mobiele bouwlamp mee, PPC heeft nu een hele mooie in de aanbieding!

De Festool Syslite duo set nu van € 413,- voor € 347,-!

Trefwoorden:

Geplaatst in Algemeen door PPC

Wat waren het geslaagde en inspirerende dealerdagen op 30 oktober en 6 november! Samen met onze Hollandsche Vloeren dealers togen we naar onze houtleverancier FB Hout in Tuitjenhorn voor een kijkje achter de schermen en praatten we iedereen bij over de laatste ontwikkelingen bij Hollandsche Vloeren. In deze terugblik vind je een kort verslag, lees mee!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Artikel 1 tot 5 van 203 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen