Artikel 1 tot 5 van 211 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

PPC is de vaste distributeur van BOEN in Nederland. Voor de advisering en verkoop van dit kwalitatieve 3-laags parket zijn exclusieve dealers per regio geselecteerd. Vorige week zijn de eerste BOEN displays geïnstalleerd bij een aantal dealers. De Rotterdamse vestiging van VLOERenDEUR was een van de eerste. Hans Uittenbogaard: “BOEN is een mooie uitbreiding op ons assortiment. Deze vloer met Scandinavische kwaliteit onderscheidt zich met aantrekkelijke kleuren en verschillende breedtes, waaronder ook de unieke smalle Fineline. 

Geplaatst in Algemeen door PPC

PPC heeft, naast de 3 & 6 mm XPS plaat nog een topper toegevoegd aan de huismerk lijn ondervloeren. De 10 dB 5mm XPS plaat! Deze TÜV gecertificeerde geluidsreducerende ondervloer voor laminaat is verkrijgbaar voor een zeer aantrekkelijke prijs. Een unicum in de markt waar de klant zeker profijt van heeft! XPS platen zijn zeer drukvast en licht van gewicht. Al onze XPS-platen voldoen aan de EPLF-norm. Op onze website vind je alle productkenmerken.

Geplaatst in Algemeen door PPC

Douwes Dekker krijgt een prachtige update, visgraatlaminaat in 4 decoren! Hiermee springen we in op de grootste trend op vloerengebied, visgraat. We zijn best een beetje trots dat we dit nu ook als laminaat aan kunnen bieden. De presentatie van deze vloeren is tijdens de Douwes Dekker dealerdagen op 12 en 19 maart. Dealers ontvangen binnenkort de uitnodiging.
Ook vind er een update van 3 nieuwe decoren plaats in de succesvolle Spontaan serie. Hiermee blijft de collectie perfect aansluiten op de actuele woonwensen van jouw klanten!

Geplaatst in Nieuwe artikelen door PPC

Hoe kan je meer omzet genereren bij je klant? Door een breder pakket aan te bieden. Breid je aanbod in vloeren uit met bijvoorbeeld KLEED. Een mooie aanvulling op het interieur! Met KLEED bied je een hoogwaardig kwaliteitsproduct, gemaakt van de mooiste natuurlijke materialen. Alle kleden zijn verkrijgbaar in standaard maten maar ook op maat! Om de verkoop te ondersteunen hebben we een website: www.kleedopmaat.nl en een folder ontwikkeld. De display voor in de showroom maakt het concept compleet, neem voor meer informatie contact op met je vertegenwoordiger of mail naar info@plintenenprofielencentrale.nl. 

Geplaatst in Algemeen door PPC

Ook in de maand februari hebben we weer een prachtige Festool actie! Naast de gebruikelijke 16% korting op Festool apparatuur krijg je deze maand ook 30% korting op alle originele Festool stofzuigerzakken. Deze actie geldt tot 28 februari en is geldig zolang de voorraad strekt. Bekijk de producten HIER:

Geplaatst in Algemeen door PPC

Artikel 1 tot 5 van 211 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen