Artikel 1 tot 5 van 186 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Interieur Collectie Dagen, ben je erbij?

Nog een paar weken en het is zover, de Interieur Collectie Dagen gaan van start! Van 17 tot en met 19 september dé plek om inspiratie en kennis op te doen en te netwerken. Wij zijn er ook, vertrouwd tegenover het NK Parketleggen. Met op zondag een leuke actie voor de kinderen!

We willen altijd weten wat jullie van ons nodig hebben om nog meer te kunnen verkopen aan de consument. Dat heeft geleid tot praktische en mooie nieuwe producten. We kijken er enorm naar uit deze aan jullie te laten zien! 

Geplaatst in Evenementen door PPC

Veel mensen zijn enthousiast over de revolutionaire LED-drogende olie van de Vesting. Terecht, want met deze olie is de vloer direct weer belastbaar. Er is veel vraag naar maar de aanschaf van de LED-lampen is een drempel. PPC heeft daar een mooie oplossing voor bedacht. Om het gebruik van LED-drogende olie voor iedereen die met de olie van Vesting gaat werken bereikbaar te maken, zijn per direct de LED-lampen te huur als set! De LED-lampen worden alleen verhuurd voor de LED-drogende olie van Vesting die bij ons is ingekocht. Vraag meer informatie in onze filialen of bel 0343 432 321.

Trefwoorden:

Geplaatst in Nieuwe artikelen Algemeen door PPC

Het geeft een super uitstraling, een opgeknapte of opnieuw beklede trap. PPC biedt hier al diverse oplossingen voor met Trenovo en Natural Wood trapbekleding. Veel van onze klanten zijn zelfs door PPC getraind op traprenovatie. We wijzen jullie graag op een unieke mogelijkheid waardoor een echt houten trap sneller af te werken en direct belastbaar is, fijn voor de klant!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Ook in de maand juni hebben we een prachtige Festool actie! Naast de gebruikelijke 16% korting op Festool apparatuur krijg je deze maand ook 25% korting op alle originele Festool stofzuigerzakken. Deze actie geldt tot 30 juni en is geldig zolang de voorraad strekt. Bekijk de producten hier

Geplaatst in Algemeen door PPC

Bona Titan is volgens ISO17178 een harde, silaangebaseerde parketlijm met de nieuwe revolutionaire titanium technologie. Deze lijm is geschikt voor een breed scala houten vloeren, in het bijzonder buitenmaatse planken. Zelfs onder bijzondere condities zorgt Bona Titan voor goede ‘crosslinking’. De sterke en stabiele hechting beperkt het werken van hout en zorgt, in het bijzonder bij massieve houten delen, voor een stabiele vloer. Een primer is meestal niet nodig. De snelle hechting in combinatie met de stabiele lijmrug vermindert het risico op holle plekken.

Geplaatst in Nieuwe artikelen door PPC

Artikel 1 tot 5 van 186 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen