Artikel 1 tot 5 van 191 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Met een eigen pand is er altijd wel iets te verbouwen, toch geven we onze laatste grote verbouwing nu het label ‘opgeleverd’! De aanbouw van 6.000 m2 is in fases in gebruik genomen. In juni was de eerste oplevering, de extra magazijnruimte. Waar we eerder gebruik maakten van meerdere hallen in onze omgeving hebben we nu alles onder 1 dak, een groot voordeel in onze logistiek.

In augustus werd de nieuwe expeditiehal in gebruik genomen. Bijna 3 keer zo groot als de oude hal en aangesloten op alle magazijnen. De hal biedt genoeg ruimte voor onze 12 bussen, die altijd binnen worden geladen. Ook hebben we in deze hal 5 laaddocks voor onze vrachtwagens. Naast de enorme expeditiehal hebben we ook onze eigen wasstraat voor bussen en vrachtwagens.

Geplaatst in Algemeen door ppc

Livyn op de trap!

05-10-2017 14:13

Livyn van Quick-Step staat bekend om zijn natuurlijke uitstraling en warme materialen. Het PVC is, dankzij de beschermede bovenlaag, bijzonder slijtvast. En met 50 decors is er een geschikte vloer voor elke stijl! Livyn is een luxueuze PVC-vloer met veel praktische voordelen. Het is makkelijk te plaatsen en te onderhouden, goed voor jaren woonplezier! 

Geplaatst in Algemeen door ppc

Hollandsche Vloeren heeft veel enthousiaste reacties ontvangen op de nieuwe displaypresentatie die tijdens de Interieur Collectiedagen in Gorinchem te zien was. Hartelijk dank daarvoor! Heb je de beurs gemist? Wij zetten de highlights van de nieuwe presentatie nog even voor je op een rij.

Geplaatst in Algemeen door ppc

Ze zijn al een aantal jaren een succes, onze workshops. De traprenovatie workshops zijn al door honderden mensen bezocht. Ook de beton-ciré trainingen van CemColori zijn gewild. En om iedereen volledig op de hoogte te brengen en te houden van de allernieuwste mogelijkheden, heeft PPC het trainingsaanbod flink uitgebreid. Onderstaand een overzicht, inclusief data.

Geplaatst in Theorie en praktijk door PPC

Binnenkort bij PPC: BOEN!

14-09-2017 15:44

BOEN heeft Plinten en Profielen Centrale geselecteerd voor de distributie in Nederland. Met deze strategische wijziging is BOEN ervan overtuigd zowel commercieel als logistiek de juiste partner te hebben voor de Nederlandse markt.

PPC is erg blij met deze aanvulling op het assortiment vloeren. BOEN is een gerenommeerde producent van hoogwaardig drie-laags parket met klikverbinding. Het biedt een brede range aan producten, het BOEN programma is verdeeld in 4 stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance. Iedere stijl bestaat uit ongeveer 20 decors. Tel daar de drie sorteringen, 5 formaten en 4 manieren van oppervlaktebehandeling bij en de keuze is enorm!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Artikel 1 tot 5 van 191 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen