Artikel 1 tot 5 van 219 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bona heeft twee nieuwe gaasschijven ontwikkeld, natuurlijk verkrijgbaar bij PPC!

Bona Net Keramische Gaasschijven zijn ontwikkeld voor het medium schuren en voor het verwijderen van parketvoegenkit. Ze zijn gemaakt van keramisch aluminiumoxide en de speciale netstructuur maakt stofvrij schuren mogelijk, met behoud van de beste schuurprestaties!

Verkrijgbaar in: Ø 150 mm | korrel 80

Geplaatst in Nieuwe artikelen door ppc

Bij WOCA lopen ze al bijna 50 jaar voorop op het gebied van schone, natuurlijke, kwalitatief hoogwaardige producten. Al deze ervaring en kennis is ingezet om de beste olie ooit te ontwikkelen.

Diamond Oil Active is een natuurlijke, supersterke, sneldrogende olie, waar geen chemische component aan toegevoegd hoeft te worden voor snelle uitharding of extra bescherming.

Geplaatst in Nieuwe artikelen door ppc

Ze zijn al een aantal jaren een succes, de trainingen en workshops van PPC. De traprenovatie workshops zijn al door honderden mensen bezocht. Ook de beton-ciré trainingen van CemColori zijn gewild. Om iedereen volledig op de hoogte te brengen en te houden van de allernieuwste mogelijkheden, heeft PPC nieuwe trainingen gepland. Onderstaand een overzicht, inclusief data.

Geplaatst in Theorie en praktijk door ppc

Stoer op pad met de LZV

19-03-2018 17:02

Wat vind je ervan? Onze eigen LZV! Om de CO2 voetafdruk te verkleinen, hebben we ons wagenpark uitgebreid met een Langere en Zwaardere Vrachtwagencombinatie. Deze bestaat uit twee trailers en heeft de maximale lengte voor vrachtwagens: 25,25 meter. Hier maken we weer een grote efficiencyslag mee in de bevoorrading van de filialen en onze klanten. De achterste trailer wordt naar het filiaal gebracht, de chauffeur maakt met één trailer de distributieronde langs de klanten en haalt daarna de trailer weer op om terug te keren naar de hoofdvestiging in Wijk bij Duurstede. Dit is veel beter voor het milieu, op jaarbasis scheelt het 30.000 kilometer.

Alles onder het motto: Graag gebracht!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Alles voor vloeren onder 1 dak, graag gebracht!

Vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud, dat is wat u vindt bij PPC, een totaalleverancier met enorm hoge service. Ruim 10.000 artikelen zijn uit voorraad leverbaar en 24/7 te bestellen via onze website. Alles wordt per commissie verpakt, op vaste leverdagen gratis bezorgd en er is een gunstige retourregeling. Liever telefonisch bestellen? Ook onze binnendienst zit voor u klaar: + 31 (0) 343 432 321.

Bezoek onze stand met o.a. plinten, profielen en traprenovatie!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Artikel 1 tot 5 van 219 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen