Artikel 1 tot 5 van 230 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

PPC heeft een ruim assortiment aan profielen. Toch was er nog een vraag vanuit de markt waar we nog geen antwoord op hadden, profielen aansluitend op een robuuste industriële look. Maar ze zijn er, prachtige profielen, RVS en zilver geborsteld! Exclusief bij PPC verkrijgbaar!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Wat een gezellge en leerzame dag was het 5 november. En vol! Daarom zijn er extra trainingen gepland op 26 november! Tijdens deze training leggen wij alles uit over het verkopen en goed installeren van traprenovatie van Trenovo (laminaat en vinyl), Livyn (vinyl) en Natural Wood (eikenhout). Meld je aan en breid je aanbod uit met deze totaaloplossingen voor zowel nieuwbouw als renovatie.

 

Geplaatst in Algemeen door PPC

In het verleden waren onze Bijspijkerdagen een groot succes, er werd gretig gebruik gemaakt van verschillende trainingen en workshops. Op een efficiënte en effectieve manier je kennis bijspijkeren, we bieden dat graag aan! Daarom hebben we, samen met een aantal van onze leveranciers, nieuwe Bijspijkerdagen gepland. Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deel te nemen organiseren we twee dagen met dezelfde workshops: 11 februari en 11 maart. Kies een datum en reserveer hem vast in je agenda! Binnenkort volgt meer informatie over het programma en inschrijving. We houden jullie op de hoogte!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Sfeerplinten geven al jaren de final touch aan de mooiste vloeren. V313 MDF plinten, standaard voorgelakt in RAL9010, hartstikke handig. Er is nu een uitbreiding in het Sfeerplinten assortiment, een aantal Moderne plinten is in meer kleuren leverbaar!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Als trotse leverancier van Bona delen we graag de uitnodiging voor het Inspiration Event! Dat wil je niet missen! De introductie van een kant en klare oplossing voor vloerstyling en 2 nieuwe producten. Allemaal te zien op 4 locaties in Nederland, Gilze, Wezep, Nootdorp en Akersloot, 2 sessies per dag. Lees verder en meld je direct aan!

Geplaatst in Algemeen door PPC

Artikel 1 tot 5 van 230 totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen