In het verleden waren onze bijspijkerdagen een groot succes, er werd gretig gebruik gemaakt van verschillende trainingen en workshops. Op een efficiënte en effectieve manier uw kennis bijspijkeren, we bieden dat graag aan! Daarom hebben we, samen met een aantal van onze leveranciers, nieuwe bijspijkerdagen gepland. Onze leveranciers brengen jullie op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en oplossingen. 

De Bijspijkerdag vindt plaats op 11 maart in ons pand in Wijk bij Duurstede., van 9.30 tot 16.00 uur.

DE WORKSHOPS:  

 1. Unifloor: 10 dB, vloerverwarming en droogbouwsystemen.
  Wat is voor welke situatie de oplossing? Welke 10 dB oplossingen zijn er en hoe wordt berekend wat nodig is bij droge egalisatie? Unifloor laat het zien!
 2. Quick-Step: Installatie PVC vloeren in de breedste betekenis. Do's & Don'ts - Tips & Tricks - Q & A
  Leer eenvoudige installatie en plankvervanging van Klik PVC en verbreed skills op LVT snijden!
 3. Lecol: Ondergrond herkenning, beoordeling en voorbereiding.
  Leer hoe te werk te gaan bij natte en droge systemen, het gebruik van opstookprotocollen en vochtschermen bij de installatie van parket en PVC op vloerverwarming en –koeling.
 4. Thomsit: Vloerverwarmingssystemen, ondergrondbeoordeling en dichtsmeren.
  Welke vloerverwarmingssystemen zijn er en hoe wordt de ondergrond voorbereid? Waar letten we op bij het dichtsmeren van leidingen?
 5. Festool: Haal nog meer uit je machines.
  Werk sneller en efficiënter door optimaal gebruik van vlakfreesmachines, schuurmachines gecombineerd met de juiste stofzuiger en stationaire zaagtafels. Maak ook kennis met diverse noviteiten.
 6. Stauf: Tips & Tricks bij het egaliseren.
  De do’s en don’ts bij het egaliseren van vloeren. Leer hoe problemen voorkomen en opgelost kunnen worden.
 7. Dr. Schutz: PVC onderhoud en toplaag herstel.
  Elimineer glansverschillen, krassen en doortekeningen in PVC en leer over reparatie, onderhoud en bescherming van PVC.
 8. Bona: Geïnstalleerde vloeren borstelen en afwerken.
  Wat zijn de mogelijkheden om een reeds geinstalleerde vloer een totaal andere uitstraling te geven? Ontdek de mogelijkheden met borstelen en afwerken met Bona.
 9. RIGO: Gekleurde vloeren onderhoudsarm afwerken.
  Consumenten steken steeds minder tijd en energie in het onderhoud van vloeren, terwijl de vraag naar gekleurde vloeren steeds meer toeneemt. Rigo demonstreert de direct overlakbare kleurolie!

Log in en u kunt zich via dit formulier aanmelden voor 5 workshops. De bij ons bekende informatie is vast ingevuld. Geef ook een reserve workshop door, zodat wij u, als de door u gekozen workshop vol is, kunnen inschrijven voor uw reservekeuze. Na inschrijving volgt een bevestiging per e-mail, uw persoonlijke rooster ligt op de Bijspijkerdag voor u klaar.

We maken er een mooie en leerzame dag van om nooit te vergeten, waar u van en met elkaar kunt leren. Deel ervaringen met collega’s, leveranciers en PPC en blijf uw klanten het beste werk leveren. Natuurlijk zorgen we ook voor de innerlijke mens, u krijgt een heerlijke lunch en we sluiten af met een gezellige borrel.

> DIRECT AANMELDEN