Sfeerplinten

Sfeerplinten

Sfeerplinten, de final touch voor ieder interieur!

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in de ruimte. Toch is de ran ... Lees meer

Sfeerplinten, de final touch voor ieder interieur!

De wanden en de vloer zijn de basis van het interieur. Zij bepalen grotendeels de sfeer in de ruimte. Toch is de randafwerking minstens zo belangrijk! De juiste plint is de final touch voor het interieur.

Maar de ene plint is de andere niet. Daarom heeft PPC haar eigen plintenlijn: Sfeerplinten. Deze plinten zijn allemaal gemaakt in MDF V313-kwaliteit. Alle Sfeerplinten zijn gemaakt van bruin MDF, wit gegrond en 1 x wit voorgelakt in RAL9010. Hierdoor kan de plint in één keer worden afgelakt, wat een gemak!

De Sfeerplint is beschikbaar in 10 varianten, van Modern tot Barok. En dan ook nog in diverse hoogtes. In totaal bestaat de Sfeerplinten collectie uit ruim 50 soorten, we hebben voor iedereen de juiste plint beschikbaar! En met de overzichtelijke display ziet de klant wat hij werkelijk kan kiezen. Geen ruimte voor een display? We hebben ook een mooie monsterwaaier!

Er zijn ook speciale Sfeerplinten. Met de Flexibele Sfeerplint kan ieder type muur afgewerkt worden, zelfs de ronde muren! De Renovatieplint wordt over bestaande plinten geplaatst,  minder sloopwerk, wel zo snel! Ook hebben veel van onze plinten een uitsparing aan de onderzijde voor een contactgeluidreducerende strip, ideaal in appartementen of op de bovenverdieping!

Meer weten over Sfeerplinten? Bekijk de collectie of vraag de vertegenwoordiger!

Lees minder

LijstFoto-tabelEenvoudige lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Producten vergelijken

x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

  Vergelijk producten
 1. Niet in voorraad

 2. Niet in voorraad

 3. Niet in voorraad

 4. Niet in voorraad

 5. Niet in voorraad

 6. Niet in voorraad

 7. Niet in voorraad

 8. Niet in voorraad

 9. Niet in voorraad

 10. Niet in voorraad

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen