Boen

Boen

BOEN is een gerenommeerde producent van hoogwaardig drie-laags parket met klikverbinding. Het biedt een brede range aan producten.
Het 3-strooks parket is uit voorraad leverbaar en besch ... Lees meer

BOEN is een gerenommeerde producent van hoogwaardig drie-laags parket met klikverbinding. Het biedt een brede range aan producten.
Het 3-strooks parket is uit voorraad leverbaar en beschikbaar in 15 varianten. De vloer is naast eiken, met diverse kleurafwerkingen, ook beschikbaar in onder andere merbau, essen, walnoot en beuken. De afmeting van de plank is 21,5 x 220 cm, met een toplaag van 3,5 mm.
Het uitgebreide BOEN programma is verdeeld in 4 stijlen: Pure Nordic, Modern Rustic, Urban Contrast en Classic Elegance. Iedere stijl bestaat uit ongeveer 20 decors. Tel daar de drie sorteringen, 5 formaten en 4 manieren van oppervlaktebehandeling bij en de keuze is enorm!

De hardhouten planken zijn voorzien van BOEN Clic & X-press, wat het leggen van de vloer vereenvoudigt en versnelt. De vloer kan zowel zwevend als verlijmd gelegd worden en is zeer geschikt voor vloerverwarming!

De consumentenbrochure van BOEN kunt u inzien door links op de afbeelding van de brochure te klikken.

Voor het uitgebreide BOEN programma werkt PPC samen met geselecteerde dealers. Geïnteresseerd in een BOEN dealerschap? Bel Axel Martens (06 53 87 96 70) of Jan van Buuren (06 10 01 54 72).

Lees minder

LijstFoto-tabelEenvoudige lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2

Producten vergelijken

x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

  Vergelijk producten
 1. Niet in voorraad

 2. Niet in voorraad

 3. Niet in voorraad

 4. Niet in voorraad

 5. Niet in voorraad

 6. Niet in voorraad

 7. Niet in voorraad

 8. Niet in voorraad

 9. Niet in voorraad

 10. Niet in voorraad

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen