Werken bij PPC


Als familiebedrijf heeft Plinten & Profielen Centrale een bewezen en succesvol concept als groothandel. Met een compleet assortiment voor vloerspecialisten is PPC een ‘alles-onder-1-dak’ leverancier. Denk aan vloeren, plinten, profielen en accessoires. Alles is erop gericht om de klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen met een breed assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek.

Werken bij Plinten & Profielen Centrale (PPC) is werken in een mooi bedrijf met zo’n 110 medewerkers. PPC groeit en is altijd in beweging. Er zijn regelmatig vacatures voor chauffeurs, allround- en magazijn-medewerkers. Je kan wachten tot we een vacature hebben maar mag natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Mail dan je CV en motivatie of kom een keer kijken en kennismaken!

Wil je meer informatie of een open sollicitatie sturen? Neem contact op met Dina Steen via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl of 0343 475 051.

OPENSTAANDE VACATURES:

> CHAUFFEUR B 

Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het afleveren van goederen bij onze klanten en voor het ophalen van bestellingen bij onze leveranciers. Je rijdt met de Crafter door heel Nederland en bent daarbij letterlijk het visitekaartje van ons bedrijf. Zowel in het drukke verkeer als bij onze klanten en leveranciers vergeet je geen moment dat je de Plinten & Profielen Centrale representeert. Je staat garant voor een tijdige en correcte aflevering van de goederen.

Hiervoor zoeken wij iemand die:

>Geen negen-tot-vijfmentaliteit heeft
>In goede fysieke conditie is
>Goede sociale vaardigheden heeft
>De Nederlandse taal goed beheerst
>In bezit is van rijbewijs B
>Bij voorkeur een jaar rij-ervaring heeft

 Wij bieden een fulltime baan in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s en de best mogelijke faciliteiten. Naast prima arbeidsvoorwaarden zijn er ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Geïnteresseerd?
Mail je motivatie en cv binnen twee weken naar Sander Balk, chef Logistiek via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl . Voor meer informatie kun je hem bellen op 0343 432 321.

 

> COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST

Ben jij een commerciële teamspeler, gek op klantcontact en werk je snel en nauwkeurig? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe Commercieel Medewerker Binnendienst

40 uur per week

In deze functie ben je medeverantwoordelijk voor omzet-en margedoelstellingen en lever je een actieve bijdrage aan het succes van een bruisend team. Binnenkomende orders verwerk jij snel en foutloos in ons computersysteem. Je adviseert winkeliers en leggers over onze artikelen, van dinsdag tot en met vrijdag telefonisch en per e-mail, zaterdags aan onze afhaalbalie Daarnaast ben je steunpilaar voor de buitendienst.

>Een starter met MBO- of HBO niveau.
>Een stressbestendige en zelfstandige doorzetter.
>Een kei in het opbouwen én onderhouden van commerciële klantrelaties.
>Bij voorkeur iemand met ervaring in de vloerenbranche.
>Een kenner van Nederlands in woord en geschrift, goed met computers.
>Iemand die geen 9 tot 17.00 mentaliteit heeft en woonachtig is Wijk bij Duurstede of omgeving.

Wij bieden een fulltime baan in een hecht team en een prettige werkomgeving met de best mogelijke faciliteiten. Naast prima arbeidsvoorwaarden zijn er ruime mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Geïnteresseerd? Mail dan nog deze week een motivatie en je cv naar Tom Vroon, Hoofd Verkoop Binnendienst, t.vroon@plintenenprofielencentrale.nl. Voor meer informatie kun je hem ook bellen op 0343 475053.

 

> ZATERDAGHULP

Zit je nog op school en wil je op zaterdag wel eens heel wat anders? Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken en te helpen in ons magazijn? Orders pakken, opruimen en bussen wassen, je dag vliegt om! Ben jij minimaal 16 jaar, in goede fysieke conditie en heb je geen negen tot vijf mentaliteit (of in dit geval 7.30 tot 16.00 uur mentaliteit) stuur dan je motivatie en CV naar secretariaat@pliintenenprofielencentrale.nl. 

 

>STAGIAIR ONLINE CONTENTBEHEER

Ben jij creatief met woorden en kun je zonder al te veel moeite sprankelende webteksten over uiteenlopende onderwerpen uit je vingers krijgen? Heb jij de ambitie om een content marketing specialist te worden? Dan is dit een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen!

Dit zijn jouw werkzaamheden:

>Productinformatie op de website beheren en verbeteren met juiste foto’s, teksten en gerelateerde artikelen
>Beheren van blogs, nieuwsberichten
>Uitbreiden en verbeteren van de inhoud van de site.

Om deze stage goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

>Je bent bezig met een MBO opleiding die aansluit op deze stage
>Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
>Je hebt een commerciële instelling
>Bij voorkeur kom je uit Wijk bij Duurstede of nabije omgeving.

Het betreft hier een functie van 18 tot 36 uur per week (in overleg). Vergoeding in overleg.

Word jij onze nieuwe stagair?
Heb je interesse in een boeiende stage bij de Plinten & Profielen Centrale B.V. meld je aan op secretariaat@plintenenprofielencentrale t.a.v. Harold de Graaf. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

> DIVERSE STAGIAIRS 

Zit jij in het derde of vierde jaar van je opleiding en zoek je een stageplaats bij een groeiend bedrijf? Met een stageplaats bij de Plinten & Profielen Centrale (PPC) zit je altijd goed! Van verkoop tot logistiek, van magazijn tot communicatie, er zijn mogelijkheden genoeg. 110 collega’s, verspreid over diverse afdelingen, leren je alle kneepjes van het vak! We hebben vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, ons hoofdkantoor is in Wijk bij Duurstede. Voor veel opleidingen zijn we al een erkend leerbedrijf, als we dat voor jouw opleiding nog niet zijn dan worden we het graag.

Zoek jij een stage voor minimaal 12 weken? Mail ons dan je motivatie en CV. Wij kijken dan of we een mooie plek voor je hebben!

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie of je CV en motivatie sturen? Neem contact op met Dina Steen via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl of 0343 475 051.

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen