Werken bij PPC


Als familiebedrijf heeft Plinten & Profielen Centrale een bewezen en succesvol concept als groothandel. Met een compleet assortiment voor vloerspecialisten is PPC een ‘alles-onder-1-dak’ leverancier. Denk aan vloeren, plinten, profielen en accessoires. Alles is erop gericht om de klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen met een breed assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek.

Werken bij Plinten & Profielen Centrale (PPC) is werken in een mooi bedrijf met zo’n 110 medewerkers. PPC groeit en is altijd in beweging. Er zijn regelmatig vacatures voor chauffeurs, allround- en magazijn-medewerkers. Je kan wachten tot we een vacature hebben maar mag natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Mail dan je CV en motivatie of kom een keer kijken en kennismaken!

Wil je meer informatie of een open sollicitatie sturen? Neem contact op met Dina Steen via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl of 0343 475 051.

STAGIAIRS 

Zit jij in het derde of vierde jaar van je opleiding en zoek je een stageplaats bij een groeiend bedrijf? Met een stageplaats bij de Plinten & Profielen Centrale (PPC) zit je altijd goed! Van verkoop tot logistiek, van magazijn tot communicatie, er zijn mogelijkheden genoeg. 110 collega’s, verspreid over diverse afdelingen, leren je alle kneepjes van het vak! We hebben vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, ons hoofdkantoor is in Wijk bij Duurstede. Voor veel opleidingen zijn we al een erkend leerbedrijf, als we dat voor jouw opleiding nog niet zijn dan worden we het graag.

Zoek jij een stage voor minimaal 12 weken? Mail ons dan je motivatie en CV. Wij kijken dan of we een mooie plek voor je hebben!

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie of je CV en motivatie sturen? Neem contact op met Dina Steen via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl of 0343 475 051.

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen