Werken bij PPC


Als familiebedrijf heeft Plinten & Profielen Centrale een bewezen en succesvol concept als groothandel. Met een compleet assortiment voor vloerspecialisten is PPC een ‘alles-onder-1-dak’ leverancier. Denk aan vloeren, plinten, profielen en accessoires. Alles is erop gericht om de klanten zo efficiënt mogelijk te bedienen met een breed assortiment, eenvoudige bestelmogelijkheden en een eigen logistiek.

Werken bij Plinten & Profielen Centrale (PPC) is werken in een mooi bedrijf met zo’n 110 medewerkers. PPC groeit en is altijd in beweging. Er zijn regelmatig vacatures voor chauffeurs, allround- en magazijn-medewerkers. Je kan wachten tot we een vacature hebben maar mag natuurlijk ook een open sollicitatie sturen. Mail dan je CV en motivatie of kom een keer kijken en kennismaken!

Wil je meer informatie of een open sollicitatie sturen? Neem contact op met Dina Steen via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl of 0343 475 051.

OPENSTAANDE VACATURES:

> ZATERDAGHULP

Zit je nog op school en wil je op zaterdag wel eens heel wat anders? Lijkt het je leuk om de handen uit de mouwen te steken en te helpen in ons magazijn? Orders pakken, opruimen en bussen wassen, je dag vliegt om! Ben jij minimaal 16 jaar, in goede fysieke conditie en heb je geen negen tot vijf mentaliteit (of in dit geval 7.30 tot 16.00 uur mentaliteit) stuur dan je motivatie en CV naar secretariaat@pliintenenprofielencentrale.nl. 

 

>STAGIAIR ONLINE CONTENTBEHEER

Ben jij creatief met woorden en kun je zonder al te veel moeite sprankelende webteksten over uiteenlopende onderwerpen uit je vingers krijgen? Heb jij de ambitie om een content marketing specialist te worden? Dan is dit een uitgelezen kans om je verder te ontwikkelen!

Dit zijn jouw werkzaamheden:

>Productinformatie op de website beheren en verbeteren met juiste foto’s, teksten en gerelateerde artikelen
>Beheren van blogs, nieuwsberichten
>Uitbreiden en verbeteren van de inhoud van de site.

Om deze stage goed te kunnen vervullen vragen wij het volgende:

>Je bent bezig met een MBO opleiding die aansluit op deze stage
>Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift.
>Je hebt een commerciële instelling
>Bij voorkeur kom je uit Wijk bij Duurstede of nabije omgeving.

Het betreft hier een functie van 18 tot 36 uur per week (in overleg). Vergoeding in overleg.

Word jij onze nieuwe stagair?
Heb je interesse in een boeiende stage bij de Plinten & Profielen Centrale B.V. meld je aan op secretariaat@plintenenprofielencentrale t.a.v. Harold de Graaf. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

 

> DIVERSE STAGIAIRS 

Zit jij in het derde of vierde jaar van je opleiding en zoek je een stageplaats bij een groeiend bedrijf? Met een stageplaats bij de Plinten & Profielen Centrale (PPC) zit je altijd goed! Van verkoop tot logistiek, van magazijn tot communicatie, er zijn mogelijkheden genoeg. 110 collega’s, verspreid over diverse afdelingen, leren je alle kneepjes van het vak! We hebben vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven, ons hoofdkantoor is in Wijk bij Duurstede. Voor veel opleidingen zijn we al een erkend leerbedrijf, als we dat voor jouw opleiding nog niet zijn dan worden we het graag.

Zoek jij een stage voor minimaal 12 weken? Mail ons dan je motivatie en CV. Wij kijken dan of we een mooie plek voor je hebben!

Geïnteresseerd?

Wil je meer informatie of je CV en motivatie sturen? Neem contact op met Dina Steen via secretariaat@plintenenprofielencentrale.nl of 0343 475 051.

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen