Led-verlichting

Met LED-verlichting bieden we een toepassing van licht met een decoratieve en sfeervolle functie die tegelijkertijd uitkomst biedt als oriëntatie- of veiligheidsverlichting in elke vloer. ... Lees meer

Met LED-verlichting bieden we een toepassing van licht met een decoratieve en sfeervolle functie die tegelijkertijd uitkomst biedt als oriëntatie- of veiligheidsverlichting in elke vloer.

Wij ontwikkelden een volledig universeel toepasbare plintverlichting. Wat voor plint de klant ook kiest, er kan LED-verlichting onder! De nieuwste versie is Plug & Play, makkelijker kan het niet. Het licht zit niet in de plint, maar eronder tegen de muur. En met het makkelijke snel-kliksysteem is de installatie van de LED-verlichting een kwestie van ‘in-elkaar-klikken’, zonder gereedschap! Het werkt op laagspanning, iedereen mag het monteren. En het systeem is uit te breiden met een dimmer en afstandsbediening.

De zelfklevende, waterbestendige strips en de bijbehorende diffusers zorgen voor een egale lichtbalk in wit of kleur. Ze zijn te bestellen in 5 of 10 meter en per 5 of 10 centimeter afknipbaar. Komen de standaard maten niet uit, neem dan contact met ons op want we denken graag met je mee. Het is ook mogelijk de LED-verlichting op maat geleverd te krijgen.

Maak de randafwerking compleet met LED-verlichting, bestel de display, een echte eyecatcher in de showroom!

PPC biedt ook specifieke oplossingen voor Trenovo trappen. Naast de trapbekleding zelf hebben we ook LED-verlichting voor de trap uit voorraad leverbaar. Veilig en mooi!

Lees minder

LijstFoto-tabelEenvoudige lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Producten vergelijken

x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

  Vergelijk producten
 1. Niet in voorraad

 2. Niet in voorraad

 3. Niet in voorraad

 4. Niet in voorraad

 5. Niet in voorraad

 6. Niet in voorraad

 7. Niet in voorraad

 8. Niet in voorraad

 9. Niet in voorraad

 10. Niet in voorraad

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen