Natural Wood traprenovatie

Trappen zijn prachtig te renoveren door middel van complete renovatietreden. Met massief eiken traptreden creëert u in een aantal stappen een prachtige, gerenoveerde eiken trap. De treden ... Lees meer

Trappen zijn prachtig te renoveren door middel van complete renovatietreden. Met massief eiken traptreden creëert u in een aantal stappen een prachtige, gerenoveerde eiken trap. De treden worden onbehandeld geleverd, korrel 120 geschuurd. Dit betekent dat u de trap kunt afwerken in elke gewenste kleur en met elke olie, hardwaxolie, lak, verf, etc.

Met behulp van een professionele trapspin meet u de oude traptreden en zaagt u de nieuwe treden op maat. Een traptrede wordt altijd dubbel geleverd, inclusief twee neuzen. U zaagt uit één set dus twee treden. Om uitglijden te voorkomen moeten de treden worden voorzien van een rubberen antislipstrip. Voor een complete afwerking zijn er ook stootborden leverbaar. De stootborden zijn aan twee zijden te gebruiken; één zijde is eiken, de andere zijde is wit gegrond.

Doorsnedetekening massieve traprenovatie

Lees minder

LijstFoto-tabelEenvoudige lijst

Van hoog naar laag sorteren
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Producten vergelijken

x

Selecter een volgend product om toe te voegen aan uw vergelijking.

  Vergelijk producten
 1. Niet in voorraad

 2. Niet in voorraad

 3. Niet in voorraad

 4. Niet in voorraad

 5. Niet in voorraad

 6. Niet in voorraad

 7. Niet in voorraad

 8. Niet in voorraad

 9. Niet in voorraad

 10. Niet in voorraad

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Het artikel wordt toegevoegd aan uw winkelwagen